Ons verhaal begint in 2002, op de schoolbanken van Campus Howest in Kortrijk. De opleiding Industrieel Ingenieur Ontwerpen was het begin van een vriendschap tussen twee mensen met dezelfde kriebel, de drang om ideeën vorm te geven. De interesses waren aanvankelijk heel verschillend. Terwijl Maarten zich verdiepte in techniek en automatisatie, was duurzaamheid en esthetiek voor Pieter de grote aantrekkingskracht. De eerste stappen in het interieurmaatwerk werden genomen in 2011, vijf jaar later werden de krachten volledig gebundeld.

Passie, ambacht, 100% maatwerk …

Het zijn slechts enkele kernwoorden die we gebruiken om onze onderneming te beschrijven.
Welkom bij Cruleyn, een schrijnwerkerij die zich specialiseert in interieurafwerking met een persoonlijk karakter. Een plek waar we er naar streven om een unieke woonbeleving te creëren waar genieten écht centraal staat.

Bij Cruleyn zetten we volledig in op kwaliteit en duurzaamheid voor de realisatie van uw persoonlijke wensen. Het is onze ambitie perfectie na te streven en dit met respect voor de gebruikte materialen. Onze uitvoering kent een zeer ambachtelijk karakter. Ondersteund door een uitgebreid machinepark en technisch inzicht hebben we de mogelijkheid een hoogstaande afwerking af te leveren. We hebben heel wat technieken in huis zoals fineerverwerking, maatwerk in metaal, lakwerk, corianverwerking … waardoor alles naadloos op elkaar aansluit. De interne mogelijkheden zijn enorm waardoor we zowel op technisch als estethisch vlak maar zelden een compromis moeten sluiten.

Met onze ervaring, technische kennis en oog voor detail bieden wij een extra ondersteuning voor de architect, of voor u als bouwheer. Cruleyn profileert zich als partner voor uw interieurproject en waar gewenst kunnen we steeds rekenen op onze vaste onderaannemers die dezelfde filosifie delen. Passie en zin voor perfectie zijn de drijfveer om steeds het beste van onszelf te geven.